10 Nisan 2010 Cumartesi

Spor Salonları, Spor Salonu Arama Motoru

Size dün gördüğüm siteyi anlatmak istiyorum. Site spor salonlarıyla ilgili geniş bilgiler ve spor salonu arama motoru içeriyor. Çok güzel hakikaten, istediğiniz salonu bulmak için fitness seçiyorsunuz ve bütün spor salonları karşımıza çıkıyor. Siteden bir kaç örnek yazı:

Bostancı Spor Merkezleri: Bostancı Spor Merkezleri; Fitness center, geniş kullanım alanı, çok sayıda farklı training makinesi ile rahat çalışma ortamı bulabileceğiniz bir merkezdir. Bostancı Spor Merkezleri nde uzman antrenörlerle bilgisayarlı kardiyolojik çalışmalar yapabilirsiniz.

Şirinevler Spor Salonları: Şirinevler Spor Salonu geniş ve ferah stüdyolarda çok sayıda bulunan tenis masaları ile üyelerine hizmet verir. Masa tenisi, büyük dikdörtgen bir masa üzerinde oynanır. Masa tenisinin oynandığı masa ortadan file ile ikiye bölünmüştür. Her oyuncu rakibinin topu karşılayamaması için topa sert şekilde raketle vurur.

Kadıköy Spor Salonları: Kadıköy Spor Salonları yaz aylarına girerken kilo vererek fit olmak isteyenler için değişik egzersiz programları sunuyor

1 yorum: